Palvelut – VIP Bartenders

Palvelut joka tilaisuuteen

Suunnittelemme, tuotamme ja toteutamme laadukkaat koulutus-, viihde- ja tarjoilukokonaisuudet tapahtumaasi toivomasi teeman ja budjetin mukaisesti. Kauttamme saat tilaisuuteesi sopivan baarikokonaisuuden, viihteellisen showbaarin, hauskan workshopin tai tasting-ohjelmanumeron.

VIP Bartenders Studio mahdollistaa tapahtumien toteuttamisen myös tiloissamme, lue lisää täällä.

Cocktailkurssit

Hauskaa yhdessäoloa, uuden oppimista ja maukkaita cocktaileja - ammattitaitoiset baarimestarimme opastavat isommankin ryhmän rennosti hienojen makuyhdistelmien maailmaan!

Cocktailkursseilla käymme läpi valittujen drinkkien lyhyen historian, laadukkaiden raaka-aineiden mittasuhteet sekä valmistusmenetelmät viihdyttävällä tavalla – unohtamatta lopputuloksesta nauttimista. Järjestämme kursseja joko valmiiden teemojen tai räätälöidysti esitettyjen toiveiden mukaisesti.

Tutustu kursseihin

Tasting

Opastettu makumatka toiveidesi mukaisten juomien maailmaan.

Haluatko ammattilaisen opastusta viinien, viskien tai vaikkapa oluiden maailmaan? Tasting kokonaisuutemme kulkee näppärästi myös toivomaasi lokaatioon, tuoden lisäarvoa sekä hauskan ohjelmanumeron niin suurelle kuin pienemmällekin yleisölle aina yrityksen vuosijuhlista polttariporukan illanviettoon.

Tutustu tastingeihin

Baarit tapahtumiin

Laadukkaat baaripalvelumme sisältävät kaiken tarvitsemasi baaritiskeistä, raaka-aineista ja jäistä ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Rakennamme tapahtumaasi, tilaisuuteesi tai juhlaasi sopivan baarikokonaisuuden; Valitse vaihtoehdoistamme klassinen cocktailbaari, yritysilmeesi mukaisen brändibaari tai toiveen mukainen teemabaari. Voit myös kertoa meille tarpeestasi ja ideoistasi, räätälöimme mielellämme toiveiden mukaisen toteutuksen!

 

 

Lue lisää

Showbaari

Vauhdikas, yllättävä ja mieleenpainuva ohjelmanumero kruunaa tapahtumasi!

Pullojen heittelyä? Jongleerausta baaritiskin takana? Riemukasta komiikkaa ja vauhdikkaita tilanteita? Maistuvia drinkkejä? Tätä kaikkea tarjoaa showbaari, joka toimii mieleenpainuvana ohjelmanumerona sekä luonnollisesti myös palvelevana cocktailbaarina kruunaten tilaisuutesi.

Lue lisää

Haluatko järjestää elämäsi parhaimmat juhlat?

Ota yhteyttä ja räätälöimme juuri sinun tapahtumaasi kaupungin parhaan baarin.

Jätä tarjouspyyntö