Baarit tapahtumiin – VIP Bartenders

Baaripalvelut

VIP Bartenders suunnittelee ja toteuttaa baaripalvelut tarpeesi mukaan; oli etsinnässä sitten baari häihin, baarimikko juhliin tai brändin yksityiskohdat huomioiva bar catering yritystilaisuuteen, ovat räätälöidyt kokonaisuutemme vertaansa vailla.

Cocktailbaari tapahtumaan

Viimeistele tapahtumasi teeman mukaan somistetulla baarilla; oli valintasi sitten klassinen cocktailbaari, brändibaari tai visuaalisesti säväyttävä teemabaari, on huomioarvo ja vieraiden viihtyvyys taattu!

Tapahtumasi näköinen tilausbaari:

Klassinen cocktailbaari tuo tilaisuuteesi juhlavuutta, hienostunut juomavalikoima ylellisyyttä ja ammattitaitoiset, palvelualttiit baarimestarit lisäarvoa.

Brändibaari on loistava valinta tilaisuuteen, jossa halutaan korostaa identiteettiä ja vahvistaa yritys- tai työntantajamielikuvaa. Huomioimme brändibaarissa yrityksen visuaalisen ilmeen, värit ja logot aina baarin ulkoasusta henkilökunnan vaatetuksen kautta drinkkilistan värimaailmaan.

Teemabaari on itsessään näyttävä elementti, osa somistusta, osa juhlien tarinaa. Oli tilaisuutesi teema mikä tahansa karibiasta kasinolle tai vanhan ajan tunnelmista tulevaisuuteen, luomme sinulle visuaalisesti näyttävän, mieleenpainuvan vetonaulan joka viimeistelee juhlasi.

 

Jätä tarjouspyyntö

Ohjelmanumerona showbaari

Vauhdikas, yllättävä ja mieleenpainuva ohjelmanumero kruunaa tapahtumasi! Baarishow ihastuttaa, ihmetyttää ja ilahduttaa!

Showbaari rakentuu flairtending- baarimestariemme sirkushenkisen taituruuden, lentävien pullojen, pyörivien shakereiden ja maukkaiden drinkkien ympärille kokonaisuudeksi, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Toiveiden mukaisesti baarishow taipuu varsinaisen esityksen jälkeen palvelubaariksi, ilahduttaen kävijöitä ilmavalla tarjoilulla.

Jätä tarjouspyyntö