Bank 55 – VIP Bartenders

Bank 55

Tarjoamme yhteistyössä Bank 55 – Helsingin tyylikkäimmän Sauna & Lounge tilan kanssa viimeistellyt, luksusta huokuvat tapahtumat. Vanhan pankin tiloihin remontoitu korkeatasoinen sekä harmoninen kokonaisuus luovat puitteet, joissa järjestät tilaisuuden oli kyse sitten yrityksen edustustilaisuudesta tai yksityishenkilön juhlapäivästä. Viimeistellyt yksityiskohdat sekä viimeiseen asti mietitty varustelu luovat tilasta ainutlaatuisen!

Lauttasaaressa sijaitseva Bank 55 on täydellinen valinta, kun haluat tehdä vaikutuksen. Riippuen tilaisuudesta tiloihin mahtuu jopa 60 hengen seurue. Alakerran tilat soveltuu parhaiten 30 hengen seurueelle.

Bank55:stä löytyy loungen lisäksi oma keittiö sekä ylelliset saunatilat, mihin mahtuu kerralla 13 henkilöä lauteille löylyttelemään. Myös yläkerran valoisa toimisto muuttuu hetkessä upeaksi tapahtumatilaksi.

Päivän voitte aloittaa virallisesti kokoustamalla Bank55 loungessa ja jatkaa vaikka yllättämällä vieraasi Show&Dinnerillä. Ilta voi jatkua aina klo 23 asti saunomalla ja seurustelemalla viihtyisissä tiloissa. Omien ruokien ja juomien tuonti tiloihin on mahdollista. Tarjolla teille kuitenkin on laadukkaita catering -palveluja tarpeenne mukaan fine diningistä saunamenuisiin.

VIP Bartenders cocktailkurssi tai tasting voidaan järjestää myös Bank 55:den tiloissa, tai voimme räätälöidä teille täydellisen paketin kuljetuksineen tilojen välillä.

Pyydä tarjous

Keittiö

Tiloista löytyvä hyvin varusteltu keittiö sekä astiasto 20 hengelle. Omien ruokien ja juomien tuonti on sallittua.

Mikäli kuitenkin toivot tilaisuutesi catering-palvelua, se onnistuu helposti kauttamme vaikkapa kokin kera!

Haluatko järjestää elämäsi parhaimmat juhlat?

Ota yhteyttä ja räätälöimme juuri sinun tapahtumaasi kaupungin parhaan baarin.

Jätä tarjouspyyntö