Palvelut joka tilaisuuteen

Suunnittelemme, tuotamme ja toteutamme laadukkaat koulutus-, viihde- ja tarjoilukokonaisuudet tapahtumaasi toivomasi teeman ja budjetin mukaisesti. Kauttamme saat tilaisuuteesi sopivan baarikokonaisuuden, viihteellisen showbaarin, hauskan workshopin tai tasting-ohjelmanumeron.

VIP Bartenders Studio mahdollistaa tapahtumien toteuttamisen myös tiloissamme, lue lisää täällä.

Cocktailkurssit

Hauskaa yhdessäoloa, uuden oppimista ja maukkaita cocktaileja - ammattitaitoiset baarimestarimme opastavat isommankin ryhmän rennosti hienojen makuyhdistelmien maailmaan!

Cocktailkursseilla käymme läpi valittujen drinkkien lyhyen historian, laadukkaiden raaka-aineiden mittasuhteet sekä valmistusmenetelmät viihdyttävällä tavalla – unohtamatta lopputuloksesta nauttimista. Järjestämme kursseja joko valmiiden teemojen tai räätälöidysti esitettyjen toiveiden mukaisesti.

Tutustu kursseihin

Tasting

Opastettu makumatka toiveidesi mukaisten juomien maailmaan.

Haluatko ammattilaisen opastusta viinien, viskien tai vaikkapa oluiden maailmaan? Tasting kokonaisuutemme kulkee näppärästi myös toivomaasi lokaatioon, tuoden lisäarvoa sekä hauskan ohjelmanumeron niin suurelle kuin pienemmällekin yleisölle aina yrityksen vuosijuhlista polttariporukan illanviettoon.

Tutustu tastingeihin

Baarit tapahtumiin

Viimeistele tapahtumasi teeman mukaan somistetulla baarilla; oli valintasi sitten klassinen cocktailbaari, brändibaari tai visuaalisesti säväyttävä teemabaari, on huomioarvo ja vieraiden viihtyvyys taattu!

Klassinen cocktailbaari tuo tilaisuuteesi juhlavuutta, hienostunut juomavalikoima ylellisyyttä ja ammattitaitoiset, palvelualttiit baarimestarit lisäarvoa.

Brändibaari on loistava valinta tilaisuuteen, jossa halutaan korostaa identiteettiä ja vahvistaa yritys- tai työntantajamielikuvaa. Huomioimme brändibaarissa yrityksen visuaalisen ilmeen, värit ja logot aina baarin ulkoasusta henkilökunnan vaatetuksen kautta drinkkilistan värimaailmaan.

Teemabaari on itsessään näyttävä elementti, osa somistusta, osa juhlien tarinaa. Oli tilaisuutesi teema mikä tahansa karibiasta kasinolle tai vanhan ajan tunnelmista tulevaisuuteen, luomme sinulle visuaalisesti näyttävän, mieleenpainuvan vetonaulan joka viimeistelee juhlasi.

Jätä tarjouspyyntö

Showbaari

Vauhdikas, yllättävä ja mieleenpainuva ohjelmanumero kruunaa tapahtumasi! Baarishow ihastuttaa, ihmetyttää ja ilahduttaa!

Showbaari rakentuu flairtending- baarimestariemme sirkushenkisen taituruuden, lentävien pullojen, pyörivien shakereiden ja maukkaiden drinkkien ympärille kokonaisuudeksi, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Toiveiden mukaisesti baarishow taipuu varsinaisen esityksen jälkeen palvelubaariksi, ilahduttaen kävijöitä ilmavalla tarjoilulla.

Jätä tarjouspyyntö

Haluatko järjestää elämäsi parhaimmat juhlat?

Ota yhteyttä ja räätälöimme juuri sinun tapahtumaasi kaupungin parhaan baarin.

Jätä tarjouspyyntö